Mitä vegaanien tulisi tietää Ritz Crackersista

Ritz Crackers -laatikot Joe Raedle / Getty Images

On olemassa vähän välipaloja yhtä nostalgisia - tai yhtä herkullisia - kuin Ritz-keksejä . Nabiscon tekemä ikoninen punainen laatikko on ollut käytössä vuodesta 1934, kertoo Välipalahistoria , ja monille meistä se oli lapsuuden suosikki kasvamassa. Olitpa nauttinut klassisista kekseistä, joihin on lisätty viipale cheddaria, tai suosituista Ritz Bits -tuotteista (puremakokoiset keksejä, jotka on juustettu juustolla), Ritz-keksejä on pitkään pidetty katkarapuna kodeissa eri puolilla maata. Siinä on vain jotain hilseilevästä, voisesta mausta, jonka olet saavuttanut joka kerta yhden (tai kaksi tai kolme) enemmän pyöreistä, kahden tuuman kekseistä.

On kuitenkin yksi iso kysymys, jonka joidenkin ihmisten on esitettävä ennen nauttimista rakastettu välipala : Ovatko Ritz Crackers vegaaneja? Jos olet joku, joka välttää kaikkia eläintuotteita, yrittää löytää ruokaa ruokakaupasta (erityisesti pakatuista välipaloista), jotka ovat vegaanisia, voi olla vaikeaa. Autamme sinua säästämään aikaa ja estämään sinua tutkimasta jokaisen Ritz-laatikon takaosassa olevaa pitkää ainesosaluetteloa, olemme kaivaneet puolestasi. Tässä sinun on tiedettävä.

Voit nauttia jokaisesta mausta - paitsi yhden

Kulho Ritz-keksejä

Hyvä uutinen: Alkuperäiset Ritz-keksejä ovat vegaaneja. Spoon-yliopisto Tutki perusteellisesti ainesosat varmistaakseen (valkaisemattomat rikastetut jauhot, kasviöljy, sokeri, suola, hapatus, runsaasti fruktoosia sisältävä maissisiirappi, soijalesitiini, mallasohrajauho, luonnollinen maku) ja totesi, että yksikään luetelluista ei ole peräisin eläimistä. Ei vain, mutta People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) jopa nimitti Ritz-keksejä yhdeksi Top 20 vahingossa vegaaniruokaa . '

Vaikka alkuperäiset Ritz-keksejä saattaisivat olla vegaaneja, entä kaikki muut saatavilla olevat makut? Saatat olla yllättynyt saadessasi selville, että kaikki maut, myös pekoni ja valkosipulivoi, ovat vegaaneja, lukuun ottamatta yhtä rikoksentekijää: Hunajavehnää. Vegaanivalimo raportoi, että Honey Wheat Ritz sisältää aitoa hunajaa, joka on eläinten sivutuote. Niin kauan kuin vältät tätä makua, jos olet vegaani, voit iloisesti nauttia Ritz-kekseistäsi syyllisyydestä ja häpeästä. Hurraa!